V33 i V33L Maszynki do tart i korpusów babeczkowych

Zobacz film

Półautomatyczne, kompaktowe i wydajne urządzenia do formowania tart i korpusów babeczkowych. Do rzemieślniczego wyrobu korpusów o różnych kształtach, m.in. z ciasta kruchego lub francuskiego. Urządzenia są przystosowane do pracy ciągłej, a więc dedykowane specjalnie dla cukiernictwa i gastronomii. W ciągu godziny jedna osoba może uformować nawet 600 spodów przeznaczonych do różnego rodzaju przekąsek.

V33 Maszynka do tart i korpusów (od 33mm do 150mm)
V33L Duża maszynka do tart i korpusów (od 100mm do 260mm)
Dane techniczne:
Zasilanie powietrzem: 5-6 bar, 30 l/ min
Wydajność: do 1000 szt. / godz.
Moc: 600 W
V33
Wymiary (dł./szer./wys.): 65 x 35 x 60 cm
Waga: 55 kg
V33L
Wymiary (dł./szer./wys.): 85 x 85 x 90 cm
Waga: 105 kg

Pobierz ofertę cenową
Maszynka do tart i korpusów V33

Przykładowa kalkulacja leasingu

Rata miesięczna:

243.52 zł

Okres umowy:

48 miesięcy

Pierwsza wpłata:

20%

Powyższa kalkulacja ma charakter jedynie informacyjny i nie jest ofertą w rozumieniu art. 66 i nast. Kodeksu Cywilnego. Warunkiem przygotowania wiążącej oferty jest złożenie wniosku przez Klienta wraz z niezbędnymi dokumentami.

Gwarancja

Każda maszyna, która opuszcza nasz zakład produkcyjny objęta jest roczną gwarancją producenta.

Serwis

Zapewniamy profesjonalny serwis oraz obsługę posprzedażową. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz natychmiastową reakcję działu serwisowego.

Finansowanie

Przedstawimy najkorzystniejsze formy finansowania dopasowane do Twoich potrzeb. Skontaktuj się z nami aby porozmawiać o szczegółach.

Montaż i szkolenie

Po zakupie przeprowadzamy montaż oraz szkolenie załogi z obsługi i konserwacji urządzenia.

Umów się na prezentację

Zachęcamy do przetestowania naszych maszyn.
Przyjedziemy do Ciebie z wybraną maszyną aby zaprezentować jej możliwości.

+48 505 430 939
+48 505 430 939 biuro@advpolska.pl