Półautomatyczne, kompaktowe i wydajne urządzenia do formowania tart i korpusów babeczkowych. Do rzemieślniczego wyrobu korpusów o różnych kształtach, m.in. z ciasta kruchego lub francuskiego. Urządzenia są przystosowane do pracy ciągłej, a więc dedykowane specjalnie dla cukiernictwa i gastronomii. W ciągu godziny jedna osoba może uformować nawet 600 spodów przeznaczonych do różnego rodzaju przekąsek.
Zasilanie powietrzem: | 5-6 bar, 30 l/ min |
Wydajność: | do 1000 szt. / godz. |
Moc: | 600 W |
V33 | |
Wymiary (dł./szer./wys.): | 65 x 35 x 60 cm |
Waga: | 55 kg |
V33L | |
Wymiary (dł./szer./wys.): | 85 x 85 x 90 cm |
Waga: | 105 kg |
Rata miesięczna:
243.52 zł
Okres umowy:
48 miesięcy
Pierwsza wpłata:
20%
Powyższa kalkulacja ma charakter jedynie informacyjny i nie jest ofertą w rozumieniu art. 66 i nast. Kodeksu Cywilnego. Warunkiem przygotowania wiążącej oferty jest złożenie wniosku przez Klienta wraz z niezbędnymi dokumentami.
Każda maszyna, która opuszcza nasz zakład produkcyjny objęta jest roczną gwarancją producenta.
Zapewniamy profesjonalny serwis oraz obsługę posprzedażową. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz natychmiastową reakcję działu serwisowego.
Przedstawimy najkorzystniejsze formy finansowania dopasowane do Twoich potrzeb. Skontaktuj się z nami aby porozmawiać o szczegółach.
Po zakupie przeprowadzamy montaż oraz szkolenie załogi z obsługi i konserwacji urządzenia.
Zachęcamy do przetestowania naszych maszyn.
Przyjedziemy do Ciebie z wybraną maszyną aby zaprezentować jej możliwości.