





Wydajny ekstruder umożliwia równomierne smarowanie pieczywa farszami o różnej konsystencji – od gęstego farszu pieczarkowego i szpinakowego, po półpłynne sosy pomidorowe z warzywami. Regulowana ilość podawanego nadzienia i wymienne dysze dopasowane do szerokości pieczywa pozwalają na pełne dopasowanie do receptury.
System podający złożony z zasobnika, pasów transportowych i grzebieni rozprowadzających zapewnia równomierne posypanie zapiekanki drobnymi wiórkami lub granulkami. Możliwość płynnej regulacji ilości posypywania serem.
Regulowana prędkość pracy pozwala osiągać wydajność od 700 do 1400 sztuk na godzinę – w zależności od długości produktu.
Ekstruder został zaprojektowany z myślą o łatwym demontażu, co znacznie ułatwia codzienne czyszczenie i konserwację linii. Demontowany pojemnik na odzyskany ser.
Wydajność: | 700 do 1400 sztuk na godzinę |
Rozmiar produktu: | Maksymalna szerokość: 16 cm |
Wymiary (dł./szer./wys.): | 360 cm x 120 cm x 150 cm |
Waga: | 600 kg |
Moc: | 5 kW |
Zasilanie: | 230 V, 50 Hz |
Każda maszyna, która opuszcza nasz zakład produkcyjny objęta jest roczną gwarancją producenta.
Zapewniamy profesjonalny serwis oraz obsługę posprzedażową. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz natychmiastową reakcję działu serwisowego.
Przedstawimy najkorzystniejsze formy finansowania dopasowane do Twoich potrzeb. Skontaktuj się z nami aby porozmawiać o szczegółach.
Po zakupie przeprowadzamy montaż oraz szkolenie załogi z obsługi i konserwacji urządzenia.
Zachęcamy do przetestowania naszych maszyn.
Przyjedziemy do Ciebie z wybraną maszyną aby zaprezentować jej możliwości.